Σάντος: «Έχουμε τρεις κεντρικούς αμυντικούς που μπορούν να αντικαταστήσουν τον Περέιρα»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ντανίλο Περέιρα, αλλά τον αντικαταστάτη του στο αυριανό (28/11, 21:00) παιχνίδι με την Ουρουγουάη.

Σάντος: «Έχουμε τρεις κεντρικούς αμυντικούς που μπορούν να αντικαταστήσουν τον Περέιρα»

Στην κατάσταση του Ντανίλο Περέιρα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, ενόψει του αυριανού (28/11, 21:00) αγώνα με αντίπαλο την Ουρουγουάη για τον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο διεθνής άσος υπέστη κάταγμα στα πλευρά στην προπόνηση των Ιβήρων και αναμένεται να απουσιάσει από τα εναπομείναντα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στο γκρουπ.

«Με βάση όσα ξέρω, βελτιώνεται και τον περιμένουμε πολύ σύντομα να είναι μαζί μας στο γήπεδο. Αλλά αν δεν τον έχουμε, διαθέτουμε άλλους τρεις κεντρικούς αμυντικούς που μπορούν να τον αντικαταστήσουν. Δεν χρειάζεται να δραματοποιούμε την κατάσταση», επεσήμανε για το σχετικό θέμα ο Σάντος.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στον 39χρονο στόπερ Πέπε, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Περέιρα, λέγοντας: «Είναι τέρας».