Κασεμίρο: «Αστειευόμαστε ότι λυπόμαστε τους αντιπάλους μας με το βάθος που έχουμε»

Στην Βραζιλία αστειεύονται ότι λυπούνται τους αντιπάλους τους λόγω των επιθετικών ταλέντων που έχουν στην διάθεσή τους, σύμφωνα με τον Κασεμίρο.

Κασεμίρο: «Αστειευόμαστε ότι λυπόμαστε τους αντιπάλους μας με το βάθος που έχουμε»

Ο Νεϊμάρ θα χάσει τον αγώνα με την Ελβετία την Δευτέρα (28/11) λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, αλλά ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε έχει στην διάθεσή του μια ταλαντούχα ομάδα επιθετικών για να τον αντικαταστήσει.

Θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στους Βινίσιους, Ραφίνια, Ριτσάρλισον, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Άντονι, Ροντρίγκο και Μαρτινέλι για την επίθεση.

Ακόμα κι έτσι ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κασεμίρο, παραδέχτηκε ότι ο Νεϊμάρ είναι ο καλύτερος παίκτης της Βραζιλίας.

Ο Κασεμίρο είπε: «Θα μπορούσαμε να περάσουμε αρκετές μέρες μιλώντας για τον Νεϊμάρ, τον παίκτη που είναι, τα προσόντα του και πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα μας. Είναι αναπόφευκτο, είναι ο μεγαλύτερος παίκτης μας, κάνει την διαφορά για την ομάδα μας.

Ωστόσο, έχουμε και άλλους παίκτες που έχουν παίξει στο ίδιο επίπεδο, όπως οι Βινίσιους, Ραφίνια, Ριτσάρλισον, Γκαμπριέλ Ζεσούς...

Εμείς αστειευόμαστε συχνά ότι λυπόμαστε τους αντιπάλους μας επειδή μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Ραφίνια με τον Άντονι, τον Ριτσάρλισον με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς. Έχουμε τον Ροντρίγκο, τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι…

Έχουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών (στον πάγκο). Είναι υπέροχο για εμάς. Αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Νεϊμάρ είναι ο καλύτερος μας παίκτης».