Λεβαντόφσκι: «Συγκινούμαι ευκολότερα»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε για το πρώτο του γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Λεβαντόφσκι: «Συγκινούμαι ευκολότερα»

Στην πρεμιέρα του Μουντιάλ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είδε τον Οτσόα να του αποκρούει πέναλτι και να του στερεί το πρώτο του γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στον αγώνα με τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και πανηγύρισε για πρώτη φορά γκολ σε Μουντιάλ.

Ήταν ένα γκολ που «κλείδωσε» τη νίκη της Πολωνίας και ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του για το πρώτο του γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Νομίζω ότι όσο πιο μεγάλος γίνομαι, συγκινούμαι και ευκολότερα και γνωρίζω πως ίσως αυτό να είναι το τελευταίο Μουντιάλ στο οποίο παίρνω μέρος. Αφού σκόραρα, ό,τι είχα μέσα μου -τα όνειρα, η σημασία του γκολ και ο τρόπος που σκόραρα-, όλα εκείνα τα όνειρα από την παιδική μου ηλικία εκπληρώθηκαν και βγήκαν αληθινά», ανέφερε ο Λεβαντόφσκι.

Ο τεχνικός της Πολωνίας Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς δήλωσε: «Δεν με εκπλήσσει ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ του, επειδή ξέρω πόσο πολύ στενοχωρήθηκε στο προηγούμενο ματς. Όλη η ομάδα τον υποστήριξε. Θα μπορούσε κόντρα στην Σαουδική Αραβία να πετύχει χατ-τρικ και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον μετά από το πέναλτι που έχασε στο προηγούμενο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.