Μένει εκτός η Αργεντινή αν χάσει

Η νίκη της Πολωνίας επί της Σαουδικής Αραβίας έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την Αργεντινή που αν χάσει από το Μεξικό χάθηκε.

Μένει εκτός η Αργεντινή αν χάσει

Η Πολωνία πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας με την οποία μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Οι Πολωνοί έφτασαν τους 4 βαθμούς μετά από δύο αγώνες.

Αυτή η νίκη, ωστόσο έκανε ακόμα πιο δύσκολο και το έργο της Αργεντινής, η οποία το βράδυ αντιμετωπίζει το Μεξικό. Σε περίπτωση που η παρέα του Λιονέλ Μέσι δεν νικήσει τότε θα αποκλειστεί από τη συνέχεια του τουρνουά μόλις από τη 2η αγωνιστική.

Εάν το Μεξικό νικήσει θα φτάσει τους τρεις βαθμούς και θα πιάσει τη Σαουδική Αραβία την οποία αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική. Δηλαδή μία από τις δύο θα πάρει βαθμό και θα ξεπεράσει τους τρεις που θα είναι το μάξιμουμ που μπορεί να φτάσει η Αργεντινή.

Η παρέα του Μέσι για να μείνει ζωντανή θέλει τουλάχιστον να μη χάσει το βράδυ από το Μεξικό. Την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίζει την Πολωνία και θα θέλει δική της νίκη και ισοπαλία στο Σαουδική Αραβία-Μεξικό.