Πλακώθηκαν, λόγω ...Μουντιάλ, Άγγλοι και Ουαλοί σε μπαρ της Τενερίφης!

Λίγα 24ωρα πριν τεθούν αντιμέτωπες Αγγλία και Ουαλία σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει ποια εκ των δύο θα συνεχίσει στους «16» του Μουντιάλ του Κατάρ οπαδοί τους συγκρούστηκαν σε μπαρ της ...Τενερίφης, όπου το αλκοόλ ρέει άφθονο!

Πλακώθηκαν, λόγω ...Μουντιάλ, Άγγλοι και Ουαλοί σε μπαρ της Τενερίφης!

Την προσεχή Τρίτη (29/11), Αγγλία και Ουαλία θα τεθούν αντιμέτωπες με το ματς τους να κρίνει, εν πολλοίς, ποια εκ των δύο θα συνεχίσει στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ αλλά τα... προεόρτια άρχισαν.

Όχι στη διοργανώτρια χώρα (ευτυχώς...) με τους εκεί εκδρομείς τους, αλλά στην εξωτική Τενερίφη, όπου Άγγλοι και Ουαλοί κάνουν διακοπές, έχοντας πρόσβαση σε άφθονο αλκοόλ (κάτι που δεν συμβαίνει στο κρατίδιο του Κόλπου..)

Έτσι ομάδες Βρετανών παραθεριστών συγκρούστηκαν έξω από μπαρ του νησιού των Καναρίων χρησιμοποιώντας για πολεμοφόδια, μπουκάλια, τραπέζια και καρέκλες προκαλώντας σκηνές χάους...

Πολλοί από τους φιλάθλους Αγγλίας και Ουαλίας δεν ταξίδεψαν στο Κατάρ και αιτία ήταν οι αυστηροί κανονισμοί των διοργανωτών για το αλκοόλ εκτονώνοντας τα άγρια ένστικτα τους σε άλλες περιοχές...