Βέλγιο, Αζάρ: «Είχαμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε το Μουντιάλ πριν τέσσερα χρόνια»

Ο Εντέν Αζάρ πιστεύει ότι η ομάδα του Βελγίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν καλύτερη πριν από τέσσερα χρόνια στην Ρωσία από ότι σήμερα στο Κατάρ.

Βέλγιο, Αζάρ: «Είχαμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε το Μουντιάλ πριν τέσσερα χρόνια»

Ο Αζάρ, 31 ετών, ήταν επίσης μέρος αυτής της ομάδας, η οποία έφτασε στον ημιτελικό όπου γνώρισε την ήττα από την Γαλλία. Τερμάτισαν τρίτοι αφού νίκησαν την Αγγλία στον μικρό τελικό.

Το Βέλγιο ξεκίνησε την εκστρατεία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με μια νίκη 1-0 επί του Καναδά, αλλά δεν ήταν μια πειστική νίκη με τον προπονητή Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ να αποκαλεί την απόδοση «κατώτερη της περίστασης».

Και όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες του Βελγίου σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο ενόψει του δεύτερου αγώνα των ομίλων με το Μαρόκο, ο Αζάρ δήλωσε το Σάββατο (26/11): «Νομίζω ότι είχαμε περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσουμε πριν από τέσσερα χρόνια.

Η ομάδα ήταν καλύτερη πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε παιχνίδια.

Είμαστε μια ολοκληρωμένη ομάδα, έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο, έναν από τους καλύτερους χαφ στον κόσμο και επιθετικό. Πρέπει να απολαύσουμε στιγμές, πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, να προσπαθήσουμε στο γήπεδο και θα δούμε τι θα γίνει».