Μουντιάλ 2022 - Νεϊμάρ: «Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου»

Με μια ανάρτησή στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Νεϊμάρ χαρακτήρισε τον τραυματισμό του ως μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του. 

Μουντιάλ 2022 - Νεϊμάρ: «Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου»

Ο άσος της «σελεσάο» ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα και αναμένεται να απουσιάσει τουλάχιστον στα επόμενα δύο ματς της εθνικής Βραζιλίας χαρακτήρισε αυτή την στιγμή ως μια από τις δυσκολότερες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Την ίδια ώρα μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για την συμπαράσταση, δίνοντας υπόσχεση ότι θα επιστρέψει δυνατότερος για να βοηθήσει την εθνική Βραζιλίας.

Η ανάρτηση του Νεϊμάρ:

«Η περηφάνια και η αγάπη που νιώθω που φοράω αυτήν τη φανέλα δεν εξηγείται. Αν ο Θεός μου έδινε την ευκαιρία να επιλέξω μια χώρα που θα γεννηθώ, αυτή θα ήταν η Βραζιλία. Τίποτα στη ζωή μου δεν μου ήρθε εύκολα και έπρεπε πάντα να κυνηγάω τα όνειρα μου και τους στόχους μου. Ποτέ δεν εύχομαι το κακό σε κανέναν, αλλά βοηθούσα αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Η σημερινή μέρα είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου. Και πάλι σε παγκόσμιο κύπελλο έχω έναν τραυματισμό και είναι κάτι που με πονάει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τη χώρα μου, τους συμπαίκτες μου και εμένα. Είμαι παιδί του Θεού και η πίστη μου είναι ατελείωτη».