Μουντιάλ 2022 - Ούγκο Γιορίς: «Υποτιμημένη η Δανία, μας νίκησε δύο φορές σε τέσσερις μήνες»

Ο Ούγκο Γιορίς στην σημερινή συνέντευξη τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της εθνικής Γαλλίας, υπογράμμισε τους κινδύνους που κρύβει, ενώ "έπλεξε" το εγκώμιο της εθνικής Δανίας.

Μουντιάλ 2022 - Ούγκο Γιορίς: «Υποτιμημένη η Δανία, μας νίκησε δύο φορές σε τέσσερις μήνες»

Οι "τρικολόρ" στην αυριανή αναμέτρηση θα "κυνηγήσουν" τη δεύτερη νίκη τους στο γκρουπ, προκειμένου να "κλειδώσουν" την πρόκριση για την επόμενη φάση του Μουντιάλ 2022.

Παρά το εκπληκτικό ξεκίνημα της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν, που νίκησε με ανατροπή την Αυστραλία με σκορ 4-1, ο αρχηγός της ομάδας, Ούγκο Γιορίς, στην συνέντευξη τύπου τόνισε την δυσκολία της προσεχούς αναμέτρησης ενάντια στους αξιόμαχους Δανούς.

«Έχω πει σε αρκετές περιπτώσεις ότι είναι υποτιμημένοι ως ομάδα. Μιλάμε για μια περίοδο μόλις τεσσάρων μηνών, δεν μιλάμε για μια μακρά περίοδο, είναι ανάμεσα στον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο που μας νίκησαν δύο φορές» τόνισε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας της εθνικής Γαλλίας και της Τότεναμ, ενώ πρόσθεσε:

«Είναι μια διαφορετική διοργάνωση, αλλά σου δίνει μια ιδέα για το επίπεδο αυτής της εθνικής Δανίας. Είναι μια έξοχη ομάδα και είναι ικανή να νικήσει τους καλύτερους. Επομένως, είναι ένα καμπανάκι κινδύνου για μας και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν τους ξέρουμε και δεν χρειαζόμαστε κάποιο επιπλέον κίνητρο σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης».

Την ίδια ώρα ο Ντεσάν κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την χρησιμοποίηση του Ραφαέλ Βαράν στον αγώνα με τη Δανία.

«Ήταν έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι, δεν είναι λιγότερο ή ακόμη και λίγο περισσότερο έτοιμος για το δεύτερο. Αυτές είναι επιλογές. Διαθέτει την εμπειρία, αυτό είναι σίγουρο. Το πιο σημαντικό είναι ότι αισθάνεται έτοιμος στο μυαλό του και στο σώμα του. Ξέρω ότι είναι, θα πάρω την απόφαση», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας.