Μουντιάλ 2022 - Μαρτίνεθ: «Προπονήθηκε κανονικά ο Λουκάκου, πιθανό να παίξει με την Κροατία»

Αισιόδοξος φάνηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεθ όσο αφορά τη συμμετοχή του Ρομέλου Λουκάκου στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μουντιάλ 2022 - Μαρτίνεθ: «Προπονήθηκε κανονικά ο Λουκάκου, πιθανό να παίξει με την Κροατία»

Ο Ρομέλου Λουκάκου φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό μηρό, ύστερα από σχεδόν δίμηνη απουσία, λόγω της θλάσης που είχε υποστεί στο ίδιο σημείο.

Ο Βέλγος επιθετικός προπονήθηκε κανονικά χθες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ελπίζει πως θα είναι έτοιμος για το τρίτο ματς των «κόκκινων διαβόλων» στο Μουντιάλ στο Κατάρ κόντρα στη Κροατία, καθώς δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με το Μαρόκο.

«Είναι καλά και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά θα χρειαστεί ακόμα λίγο χρόνο για να τον δούμε στο 100%. Ακολουθούμε το πρόγραμμα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να παίξει στο δεύτερο ματς απέναντι στο Μαρόκο», τόνισε σχετικά ο Ισπανός τεχνικός.

Το Βέλγιο βρίσκεται στον 6ο όμιλο μαζί με τον Καναδά, τον οποίο νίκησε δύσκολα με 1-0, ενώ ακολούθως θα βρει στο δρόμο της κατά σειρά το Μαρόκο (27/11) και την Κροατία (1/12).