Μουντιάλ 2022 - Λουίς Φαν Χάαλ: Αγκάλιασε δημοσιογράφο σε συνέντευξη τύπου

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου της εθνικής Ολλανδίας, ο Λουίς Φαν Χάαλ ήρθε αντιμέτωπος με έναν δημοσιογράφο από την Σενεγάλη ο οποίος δεν του απηύθυνε κάποια ερώτηση, αλλά εξέφρασε τον τεράστιο σεβασμό του για τον έμπειρο προπονητή.  

Μουντιάλ 2022 - Λουίς Φαν Χάαλ: Αγκάλιασε δημοσιογράφο σε συνέντευξη τύπου

Η εθνική Ολλανδίας αντιμετωπίζει αύριο (25/11) το Εκουαδόρ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου, του Μουντιάλ 2022, με τον Φαν Χάαλ να δίνει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, απαντώντας σε ερωτήσεις όλων των ειδών.

Το highlight της συνέντευξης όμως ήρθε από έναν νεαρό δημοσιογράφο από την Σενεγάλη, ο οποίος αιφνιδίασε τον 71χρονο προπονητή καθώς δεν του απήυθυνε καμία ερώτηση και απλώς... του είπε πως είναι θαυμαστής του από παιδί.

Ο Πάπα Μαχμούντ Γκεγέ σήκωσε το χέρι του, πήρε το μικρόφωνο και είπε στον Φαν Xάαλ: «Είμαι ένας νεαρός δημοσιογράφος που μόλις άρχισε. Δεν έχω κάποια ερώτηση για σας. Είναι απλά μια ευκαιρία να σας πω ότι είμαι θαυμαστής σας από παιδί, έστω κι αν μας δώσατε την πρώτη μας ήττα (σ.σ. η Ολλανδία νίκησε 2-0 τη Σενεγάλη στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του Μουντιάλ).

Το σχόλιο αυτό φάνηκε να εκπλήσσει τον 71χρονο Ολλανδό, ο οποίος ωστόσο «έσκασε» στη συνέχεια ένα πλατύ χαμόγελο. «Ω, μπορώ να σε αγκαλιάσω» είπε ο Φαν Xάαλ και συνέχισε: «Θα σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά αργότερα, επειδή νομίζω ότι στην πραγματικότητα είναι σπουδαίο που το είπες αυτό. Ειλικρινά ο κόσμος δεν λέει συχνά αυτά τα πράγματα σε μένα, θα σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά».

Πιστός στο λόγο του, όταν τελείωσε η συνέντευξη Τύπου, ο Φαν Xάαλ χαιρέτησε τον νεαρό άνδρα και τον αγκάλιασε, καθώς ο Ολλανδός αμυντικός, Ντένζελ Ντάμφρις, τον χειροκρότησε και ένα πλήθος συγκεντρώθηκε για να φωτογραφήσει τη διασκεδαστική αυτή στιγμή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ