Δεν είδε κάτι διαφορετικό από τους Χουάνγκ του ο Ολυμπιακός

Στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ, στο 0-0 της Ν. Κορέας με την Ουρουγουάη, οι Χουάνγκ του Ολυμπιακού έδειξαν όσα έχουν παρουσιάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τι ακριβώς έκαναν Ιν Μπομ και Ουί Τζο. 

Δεν είδε κάτι διαφορετικό από τους Χουάνγκ του ο Ολυμπιακός

Στην ενδεκάδα της Ν. Κορέας ήταν, όπως είχε αναφέρει το «ΦΩΣ», ήταν και οι δύο Χουάνγκ του Ολυμπιακού. Για τον Ιν-Μπομ ήταν φυσικά δεδομένο, για τον Ουί-Τζο προέκυψε από τα προβλήματα που είχε με τους φορ του ο Πάουλο Μπέντο.

Η εμφάνιση των δύο παικτών της ελληνικής ομάδας ήταν επίσης η αναμενόμενη. Πολύ καλός έως εξαιρετικός κατά διαστήματα ο μέσος, κινητικός και με μεγάλη χαμένη ευκαιρία ο επιθετικός. Όπως δηλαδή συμβαίνει με την παρουσία τους στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Ιν-Μπομ ήταν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που έπαιζε box to box εκπληκτικός και ηγέτης. Όλο το παιχνίδι της Ν. Κορέας πέρασε από τα πόδια του, συνεργάστηκε όχι μόνο με τον Σον αλλά με κάθε συμπαίκτη του, ήταν παντού στο γήπεδο. Κάποιες κάθετες πάσες του ήταν πολύ επικίνδυνες, άλλες όχι επιτυχημένες, αλλά η επιβολή της ομάδας του έναντι του αντίπαλου οφειλόταν εν πολλοίς σε εκείνον. Στο δεύτερο, με την Ουρουγουάη να ανεβαίνει, ο Ιν-Μπομ έπαιξε λίγο πιο πίσω και προσπάθησε με μακρινές μεταβιβάσεις να βγάλει τους επιθετικούς σε καλές θέσεις. Είχε πολύ καλές τοποθετήσεις και μέσα στο ματς δύο σουτ εκτός περιοχής, προς το τέλος του κάθε ημιχρόνου, τα οποία πέρασαν μακριά από την εστία.

Ο Ουί-Τζο από την πλευρά του είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 34' για να ανοίξει το σκορ και να γίνει πρωταγωνιστής. Σούταρε με τη μία από εξαιρετική θέση στην περιοχή, είχε πάρει ο ίδιος την καλύτερη τοποθέτηση και βρέθηκε ολομόναχος, αλλά έβαλε δύναμη και έδωσε ύψος στην μπάλα. Θα μπορούσε και νωρίτερα να βρεθεί σε θέση βολής από σέντρα του Σον προς το μέρος του, αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή η πορεία της μπάλας προς τον ίδιο. Αντικαταστάθηκε στο 74' όταν η Ν. Κορέα δεν έβγαζε επιθέσεις, ενώ γενικά στο ματς βοήθησε αρκετά στον ανασταλτικό τομέα και στις στατικές φάσεις με δύο αποκρούσεις.