Μουντιάλ 2022 - Εκουαδόρ: Αμφίβολος ο Βαλένσια για το ματς με την Ολλανδία

O Ένερ Βαλένσια θα δοκιμάσει την τελευταία στιγμή να παίξει στο ματς του Εκουαδόρ με την Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (25/11).

Μουντιάλ 2022 - Εκουαδόρ: Αμφίβολος ο Βαλένσια για το ματς με την Ολλανδία

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Εκουαδόρ επί του Κατάρ, Ένερ Βαλένσια δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι παρών στο ματς με την Ολλανδία την Παρασκευή (25/11) για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο τεχνικός του Εκουαδόρ, Γκουστάβο Αλφάρο εξήγησε για ποιο λόγο είναι αμφίβολος ο 33χρονος επιθετικός: «Οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν έχει κάποιον τραυματισμό, αλλά το χτύπημα είναι πολύ σοβαρό. Θα τον δούμε και θα αποφασίσουμε. Αν είναι στο χέρι του, θα παίξει. Ας του δώσουμε ένα περιθώριο και ας ελπίσουμε ότι θα ανταποκριθεί στην απογευματινή προπόνηση».

Για το ματς με την Ολλανδία είπε: «Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μου, αλλά η Ολλανδία είναι μεγάλος αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλους τους τομείς, συναισθηματικά και σωματικά, και να τους... τρέξουμε μέχρι να βγουν από το γήπεδο. Ο,τι κάναμε απέναντι στο Κατάρ θα είναι ανεπαρκές κόντρα στην Ολλανδία ή τη Σενεγάλη. Πρέπει να βελτιωθούμε».