Εντέν Αζάρ: «Δεν είμαι εδώ για να στέλνω πολιτικά μηνύματα, αλλά για να παίξω ποδόσφαιρο»

Ο αρχηγός της εθνικής Βελγίου τοποθετήθηκε για τη χειρονομία των παικτών της εθνικής Γερμανίας με τα κλειστά στόματα, την οποία σχολίασε αρνητικά

Εντέν Αζάρ: «Δεν είμαι εδώ για να στέλνω πολιτικά μηνύματα, αλλά για να παίξω ποδόσφαιρο»

Ο Εντέν Αζάρ εξέφρασε την κάθετη αντίθεση του με οποιαδήποτε τοποθέτηση δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και το Μουντιάλ 2022, ακόμη και αν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο αρχηγός των "κόκκινων διαβόλων" κλήθηκε να σχολιάσει τη χειρονομία των παικτών της Γερμανίας που φωτογραφήθηκαν με κλειστά στόματα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση του περιβραχιόνιου "OneLove", εκφράζοντας την αντίθεσή του.

«Θα ήταν καλύτερα να μην το κάνουν και να κερδίσουν. Είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν είμαι εδώ για να στείλω ένα πολιτικό μήνυμα. Άλλοι άνθρωποι είναι πιο κατάλληλοι για να το κάνουν. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Αζάρ για να προσθέσει:

«Δεν νιώθω άνετα να μιλάω για αυτό γιατί είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω τον αγώνα με κίτρινη κάρτα, θα ήταν ενοχλητικό για την υπόλοιπη διοργάνωση».