Επεισόδια μεταξύ Αργεντινών και Μεξικανών οπαδών στην Ντόχα!

Προπαραμονή του κρίσιμου για το ποια θα προκριθεί στην συνέχεια του Παγκοσμίου Κύπελλου του Κατάρ ματς μεταξύ Αργεντινής και Μεξικού εκδρομείς από τις δύο χώρες της Λατινικής Αμερικής επιδόθηκαν σε συγκρούσεις κι επεισόδια στους δρόμους της Ντόχα

Επεισόδια μεταξύ Αργεντινών και Μεξικανών οπαδών στην Ντόχα!

Νωρίτερα του προγραμματισμένου (26/11, 21.00) «ξεκίνησε» το κρίσιμο για την «οικονομία» του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου ματς μεταξύ Αργεντινής και Μεξικού για την 2η αγωνιστική.

Για την ακρίβεια το ...ξεκίνησαν οι υποστηρικτές των δύο ομάδων αφού την ένταση που υπήρχε μεταξύ τους στους δρόμους της Ντόχα εκτονώθηκε με συγκρούσεις κι επεισόδια μεταξύ τους με τους εκδρομείς από τις δύο χώρες της Λατινικής Αμερικής να συμπλέκονται.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν τους φίλους των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια στους δρόμους της πρωτεύουσας του Κατάρ.

Η Αργεντινή και το Μεξικό δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ, με την «αλμπισελέστε» να γνωρίζει την ήττα με ανατροπή από τη Σαουδική Αραβία (2-1), και τα «σομπρέρος» να μένουν στο 0-0 με την Πολωνία.