Χέρντμαν (προπονητής Καναδά): «Πάμε να γ... την Κροατία!»

Μπορεί ο Καναδάς να μη κατάφερε να πάρει βαθμό από το παιχνίδι του κόντρα στο Βέλγιο, όμως παρά την ήττα με 0-1, κοίταξε στα μάτια το Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με λίγη τύχη παραπάνω ίσως θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την νίκη.

Χέρντμαν (προπονητής Καναδά): «Πάμε να γ... την Κροατία!»

Η επιστροφή της χώρας της Βόρειας Αμερικής σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το 1986 και η εμφάνιση με την οποία αυτή συνοδεύτηκε γέμισε με χαμόγελα αλλά και αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας τους Καναδούς. Ο προπονητής της ομάδας Τζόν Χέρντμαν, μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στο Βέλγιο μάζεψε τους παίκτες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το πάθος με το οποίο τους μίλησε ήταν εμφανές.

Ο ψδεν έκρυψε από τους δημοσιογράφους τι είπε κατά την ομιλία του στους παίκτες και στις δηλώσεις του ανέφερε: «Τους έδειξα ότι ανήκουμε εδώ. Τους είπα ότι ανήκουμε εδώ και θα πάμε να γ... την Κροατία. Τόσο απλά. Αυτή είναι η επόμενη αποστολή μας. Τους είπα ότι έχασα το πρώτο μου παιχνίδι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 (σ.σ. ως προπονητής της ομάδας γυναικών του Καναδά) και έπειτα πήραμε το πρώτο μας μετάλλιο μετά από 86 χρόνια. Άρα αυτή θα είναι η απάντησή μας και τώρα. Όσο το πιστεύουμε και όσο κρατάμε την αδερφικότητα στενή θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε», ήταν τα λεγόμενα του 47χρονου τεχνικού.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του προπονητή του Καναδά.