Μόντριτς: «Η Κροατία έχει υψηλές φιλοδοξίες»

Ο Λούκα Μόντριτς αναφέρθηκε στην ισόπαλη αναμέτρηση της Κροατίας με το Μαρόκο, αλλά και στον στόχο της ομάδας του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Μόντριτς: «Η Κροατία έχει υψηλές φιλοδοξίες»

Ψηλά έθεσε τον πήχη ο Λούκα Μόντριτς αναφορικά με τον στόχο της Κροατίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο αρχηγός της χώρας, τόνισε μεταξύ άλλων πως οι φιλοδοξίες είναι υψηλές, όπως στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Για την ισοπαλία με το Μαρόκο είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Η άμυνά μας ήταν ιδιαίτερα δυνατή, αλλά νομίζω ότι αν ήμασταν λίγο πιο οξυδερκείς στην επίθεση, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα. Το Μαρόκο είναι μια σκληρή ομάδα για να ανταγωνιστεί κανείς. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωνόμαστε όσο περνούν τα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

Για τους στόχους της Κροατίας δήλωσε: «Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη, αλλά δεν το κάναμε. Σίγουρα θα είναι πιο εύκολο για μια ομάδα σαν τη δική μας να παίξει καλύτερα καθώς εξελίσσεται το τουρνουά. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να αγωνιστούμε. Με βάση την εμπειρία μας από τη Ρωσία, έχουμε φιλοδοξίες να κάνουμε το ίδιο ή ακόμα καλύτερα, αλλά ακόμα και πριν από αυτό το τουρνουά είπαμε ας θέσουμε πρώτα βασικό στόχο για να περάσουμε τη φάση των ομίλων. Γνωρίζουμε ότι μόλις μπούμε στους γύρους νοκ άουτ, μπορούμε να είμαστε πολύ επικίνδυνοι αντίπαλοι. Έχουμε μεγαλύτερους στόχους, μην με παρεξηγήσετε».