Μουντιάλ 2022 - Νότια Κορέα: Παίζει στην πρεμιέρα ο Σον

Ο προπονητής της Νότιας ΚορέαςΠάουλο Μπέντο, δήλωσε πως ο αστέρας της Τότεναμ θα αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα της ομάδας του στο Μουντιάλ 2022, ενάντια στην Ουρουγουάη.

Μουντιάλ 2022 - Νότια Κορέα: Παίζει στην πρεμιέρα ο Σον

Ο Σον Χέουνγκ-μιν θα είναι διαθέσιμος για την αυριανή (24/11) πρεμιέρα της Νότιας Κορέας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ωστόσο θα αγωνιστεί φορώντας προστατευτική μάσκα, λόγω του κατάγματος που υπέστη στο ματς του Champions League με την Μαρσέιγ, στις αρχές του μήνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο για τον Σον:

«Ο "Σόνι" θα είναι σε θέση να παίξει. Δεν νομίζω ότι το γεγονός ότι θα φοράει μάσκα θα είναι άβολο για εκείνον. Μένουμε πιστοί στο πλάνο που είχαμε όταν φτάσαμε εδώ. Η ελπίδα μας είναι ότι θα είναι όσο το δυνατόν πιο άνετος γίνεται και θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη στρατηγική, ώστε να αισθανθεί άνετα στη διάρκεια του παιχνιδιού. Γνωρίζει και γνωρίζουμε κι εμείς ότι, μετά τον τραυματισμό του, δεν μπορούμε να πάρουμε ρίσκα»

Από την άλλη, ο επιθετικός της Γουλβς, Χουάνγκ Χι-τσαν, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε εκτός πλάνων για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ την τελευταία στιγμή θα ληφθεί απόφαση για τον αμυντικό Κιμ Τζιν-σου.