Σακά: «Είναι τρελό, είμαι τόσο χαρούμενος και τόσο περήφανος»

Ο σκόρερ των δύο εκ των έξι συνολικά τερμάτων που πέτυχε η Αγγλία στην ευρεία νίκη της (6-2) απέναντι στο Ιράν, ο επιθετικός της Άρσεναλ Μπουκαγιό Σακά αναδείχθηκε «Player of the Match» στο εναρκτήριο παιχνίδι του 2ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. 

Σακά: «Είναι τρελό, είμαι τόσο χαρούμενος και τόσο περήφανος»

«Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω, είναι τρελό. Είμαι τόσο χαρούμενος και τόσο υπερήφανος. Και μαζί με τη νίκη είναι πραγματικά μια ξεχωριστή μέρα», είπε στο BBC μετά το τέλος του αγώνα.

«Χρειαζόμασταν αυτό το καλό ξεκίνημα. Δεν είχαμε παίξει το καλύτερο μας ποδόσφαιρο πριν φτάσουμε σε αυτό το τουρνουά. Υπήρχαν πολλές εικασίες για τη φόρμα μας, αλλά δείξαμε σε όλους τι ποιότητα παιχνιδιού μπορούμε να έχουμε και τι είμαστε ικανοί.

Είναι υπέροχο να κερδίσουμε με τόση πίεση. Αλλά θα πρέπει να είμαστε συνεπείς γιατί το επόμενο παιχνίδι έρχεται σε λίγες μέρες (με τις Ηνωμένες Πολιτείες) και θα πρέπει να κερδίσουμε ξανά», πρόσθεσε.

Η Αγγλία σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη της ποτέ στον εναρκτήριο αγώνα της σε μεγάλη διοργάνωση (Παγκόσμιο Κύπελλο/EURO), σύμφωνα με την βρετανική εταιρεία αθλητικών αναλυτικών στοιχείων, Opta Sports Analyst, και σημείωσε έξι γκολ σε αγώνα μεγάλης διοργάνωσης για τη δεύτερη φορά στην ιστορία της, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 εναντίον του Παναμά (6-1).


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ