Όταν ο Ολυμπιακός έκανε... αλλαγή τον Βαλένσια

Ο Ένερ Βαλένσια ήταν ο πρωταγωνιστής της πρεμιέρας στο Μουντιάλ και στον Ολυμπιακό θυμήθηκαν όταν τον είχαν κάνει... αλλαγή στο 3-0 με την Φενέρ. 

Όταν ο Ολυμπιακός έκανε... αλλαγή τον Βαλένσια

Ο Ένερ Βαλένσια είναι ένας καταπληκτικός παίκτης με δεκατρία γκολ ήδη στο φετινό τουρκικό πρωτάθλημα και μεγάλος πρωταγωνιστής για το Εκουαδόρ στη νίκη της πρεμιέρας του Μουντιάλ επί του Κατάρ.

Στον Ολυμπιακό θυμήθηκαν τον Βαλένσια και εκείνο το έξοχο ματς που είχαν κάνει πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη με το 3-0 επί της Φενέρ για τον όμιλο του Europa League. Τότε που ο σπουδαίος στράικερ είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε Παπασταθόπουλο και Σισέ (με δεξί μπακ τον Μπα) και δεν είχε μπορέσει να σκοράρει, παρά τις ευκαιρίες που είχε χάσει στις αρχές του δεύτερου μέρους για να ισοφαρίσει το γκολ του Τικίνιο.

Λίγο αργότερα ακολούθησαν τα τέρματα του Μασούρα και ο Βίτορ Περέιρα είχε αντικαταστήσει τον παίκτη του στο 75' αφού όλα είχαν χαθεί για την Φενέρ. Ο Βαλένσια δεν είχε παίξει στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» λόγω τραυματισμού, εκεί όπου πάλι νικητής ήταν ο Ολυμπιακός.