Φαν Χάαλ: «Είμαστε καλύτεροι από την Ολλανδία του 2014, μπορούμε το τρόπαιο»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ μίλησε για το πώς βλέπει τους «οράνιε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Φαν Χάαλ: «Είμαστε καλύτεροι από την Ολλανδία του 2014, μπορούμε το τρόπαιο»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Λουίς Φαν Χάαλ ενόψει του αγώνα της Ολλανδίας με τη Σενεγάλη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε» τόνισε ότι η ομάδα που έχει φτιάξει είναι καλύτερη από την Ολλανδία του 2014 που είχε καταλάβει την 3η θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το 2014 τερματίσαμε τρίτοι έχοντας μία ομάδα που ήταν ποιοτικά σε χαμηλότερο επίπεδο σε σύγκριση με την τωρινή. Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ».

«Η Σενεγάλη είναι πρωταθλήτρια Αφρικής και δεν θα είναι εύκολο. Δεν θα έχουν τον Σαντιό Μανέ, αλλά και από εμάς θα λείπει ο Ντεπάι.. Είμαι οπαδός του Μανέ, όταν ήμουν προπονητής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχα προσπαθήσει να τον πάρω».

«Πιστεύω ότι είναι μεγάλη απώλεια για την Σενεγάλη αλλά από εμάς θα λείψει ένας παίκτης με περισσότερα γκολ και περισσότερες ασίστ».

«Πιστεύω ότι η Ισπανία είναι μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου όχι μόνο για τον τρόπο που παίζει αλλά και για τον προπονητή της. Ο Λουίς Ενρίκε ήταν ήταν ένας παίκτης πάνω στον οποίο μπορούσες να στηριχτείς όταν αγωνιζόταν».