Αλιού Σισέ: «Θα πρέπει να παίξουμε χωρίς τον Μανέ τα πρώτα παιχνίδια του Μουντιάλ»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, επιβεβαίωσε την απουσία του Σαντιό Μανέ από τα πρώτα παιχνίδια της εθνικής στο Μουντιάλ 2022.

Αλιού Σισέ: «Θα πρέπει να παίξουμε χωρίς τον Μανέ τα πρώτα παιχνίδια του Μουντιάλ»

Δίχως το μεγάλο της «αστέρι», τον Σαντιό Μανέ, θα ξεκινήσει η εθνική ομάδα της Σενεγάλης την προσπάθειά της στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο διεθνής άσος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού και την τελευταία στιγμή συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για την μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει το Κατάρ στα γήπεδα του.

Για την πορεία της αποθεραπείας του άσου της Μπάγερν Μονάχου ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, σημείωσε:

«Θα πρέπει να παίξουμε τα πρώτα παιχνίδια χωρίς τον Σάντιο και να κερδίσουμε χωρίς αυτόν. Έχουμε άλλους 25 παίκτες εκτός από τον Μανέ. Κανείς δεν θα το ήθελε, αλλά συνέβη».

Η Σενεγάλη αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του Μουντιάλ την Ολλανδία (21/11), ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τη διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Κατάρ (25/11), αλλά και το ματς με τον Ισημερινό.