Εθνική Γερμανίας: Με Ρούντιγκερ και Μίλερ στην πρεμιέρα του Μουντιάλ

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ και ο Τόμας Μίλερ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους στη εθνική Γερμανίας, Χανς Φλικ, για την πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Εθνική Γερμανίας: Με Ρούντιγκερ και Μίλερ στην πρεμιέρα του Μουντιάλ

Θετικά είναι τα νεότερα από το «στρατόπεδο» της εθνικής ομάδας της Γερμανίας για την κατάσταση της υγείας των Αντόνιο Ρούντιγκερ και Τόμας Μίλερ. Οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του ομοσπονδιακού τους προπονητή, Χανς Φλικ, για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σημειώνεται ότι τα «πάντσερ» ξεκινούν την προσπάθειά τους στη διοργάνωση με το παιχνίδι κόντρα στην Ιαπωνία στις 23 του μηνός για τον 5ο όμιλο.

«Ο Τόμας (Μίλερ) κάνει ένα μικρό διάλειμμα, αλλά προπονήθηκε εντατικά στο Μόναχο και θα συνεχίσει να το κάνει κι εδώ. Χρειαζόμαστε πολλή ποιότητα σε αυτές τις θέσεις για να πετύχουμε. Περιμένω από τον Τόμας, όπως ακριβώς και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την Ιαπωνία», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Φλικ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Μάριο Γκέτσε:

«Η αποθεραπεία είναι σημαντική. Θα δούμε τι θα γίνει με το Μάριο αύριο. Έχει πολλούς αγώνες στα πόδια του αυτή τη σεζόν, οπότε είμαστε πολύ προσεκτικοί για το πώς θα το κάνουμε».