Λουίς Ενρίκε: «Streams στο Twitch καθ' όλην την διάρκεια της παραμονής μας στο Κατάρ»

Την πρόθεση του να είναι ενεργός στην πλατφόρμα μετάδοσης του Twitch κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε.

Λουίς Ενρίκε: «Streams στο Twitch καθ' όλην την διάρκεια της παραμονής μας στο Κατάρ»

Στην συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός μοιράστηκε τον σύνδεσμο του λογαριασμού του στο Twitch (luisenrique21worldcup22), που έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερους από 50.000 συνδρομητές.

«Πρόθεση μου είναι να κάνω stream καθ' όλην την διάρκεια της παραμονής μας στο Κατάρ. Φθάνουμε στο Κατάρ στις 18 Νοεμβρίου τα ξημερώματα και νομίζω ότι θα αρχίσω να δημοσιεύω βίντεο την ίδια ημέρα.

Νομίζω ότι μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον. Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε μια άμεση σχέση με εσάς τους φιλάθλους και να δημιουργήσουμε μια πιο άμεση, αφιλτράριστη, πιο αυθόρμητη, πιο φυσική επικοινωνία».

Δύο από τους παίκτες της ομάδας, οι μέσοι Κόκε και Ούγκο Γκιγιαμόν, εξέφρασαν την υποστήριξη τους στην πρωτοβουλία του προπονητή τους.

«Είναι ένας διαφορετικός τρόπος επικοινωνίας, ώστε να είσαι λίγο πιο άμεσος. Σήμερα, υπάρχουν πιο προηγμένες τεχνολογίες και αυτό μου φαίνεται πολύ καλό» είπε ο Κόκε, ενώ ο Γκιγιαμόν πρόσθεσε: «Θα αρέσει στον κόσμο και είμαι σίγουρος ότι θα το υποστηρίξουν».