Αζάρ: «Να αποδείξω πως μπορώ ακόμα να ανταποκριθώ»

Στους στόχους του με το Βέλγιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά και στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Εντέν Αζάρ.

Αζάρ: «Να αποδείξω πως μπορώ ακόμα να ανταποκριθώ»

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο Κατάρ, ο αρχηγός του Βελγίου σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε πως δεν αμφιβάλλει για τον εαυτό του, παρά τους δύσκολους μήνες που διένυσε και τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του, με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Προσπαθώ να διατηρώ το χαμόγελό μου. Είχα μερικούς δύσκολους μήνες, στους οποίους δεν πήρα ρυθμό. Τώρα πρέπει να αποδείξω πως μπορώ ακόμα να ανταποκριθώ. Δεν αμφιβάλω για τον εαυτό μου, αλλά καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αμφισβήτηση από τον υπόλοιπο κόσμο», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την πρόθεσή του να δώσει τα πάντα στα γήπεδα του Κατάρ.

«Η φυσική μου κατάσταση είναι πολύ καλή. Φυσικά, μου λείπει ρυθμός, αλλά θέλω να παίξω στο πρώτο παιχνίδι μας στο Κατάρ. Δεν έχασα ξαφνικά τις ικανότητές μου. Αυτό θα είναι το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο συμμετέχω και θέλω να αποδείξω πως το Βέλγιο μπορεί ακόμα να βασιστεί στον αρχηγό του. Θέλω να δώσω τα πάντα. Εγώ και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες μου, έχουμε φτάσει σε μια ηλικία που σκεφτόμαστε να αποσυρθούμε από την εθνική. Αλλά σίγουρα όχι πριν τα δώσουμε όλα στο Κατάρ».

«Πρώτος μας στόχος είναι να περάσουμε από τον όμιλο. Μετά, όλα είναι πιθανά, αν δώσουμε το 100% μας. Προημιτελικός, ημιτελικό ή ακόμα και ο τελικός».

Τέλος, μίλησε και για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας: «Δεν θέλω να φύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ίσως τα πράγματα να έχουν αλλάξει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο».