Νεϊμάρ: «Θα παίξω σα να είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ο Νεϊμάρ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει ακόμα από την εθνική Βραζιλίας, αλλά υπογράμμισε ότι στο Μουντιάλ 2022 θα αγωνιστεί σε κάθε παιχνίδι σα να είναι το τελευταίο του στη διοργάνωση.

Νεϊμάρ: «Θα παίξω σα να είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»

Υψηλούς στόχους έχει ο Νεϊμάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που ξεκινάει σε λίγες ημέρες και σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι θα αγωνιστεί σε κάθε παιχνίδι της εθνικής Βραζιλίας στη διοργάνωση σα να είναι το τελευταίο του Μουντιάλ. Όπως υπογράμμισε πάντως, δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει ακόμα από τη «σελεσάο».

«Ήταν το όνειρό μου, αυτό που σχεδίαζα. Φυσικά, το να παίξω με τη βραζιλιάνικη ομάδα ήταν πάντα το όνειρό μου. Το να παίζεις μόνο για την εθνική ομάδα είναι εκπληκτικό. Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιώ, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για τους φίλους μου, που δεν μπορούσαν να παίξουν επαγγελματικά, για τον πατέρα μου, για τον παππού μου, για την οικογένειά μου», τόνισε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και πρόσθεσε:

«Θα παίξω αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο σαν να ήταν το τελευταίο. Μιλάω συνεχώς με τον πατέρα μου για αυτό. Πρέπει να παίζω κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα παίξω άλλο ένα Κύπελλο. Θα παίξω σαν να είναι το τελευταίο. Ίσως, παίξω άλλο, ίσως όχι. Εξαρτάται».