Λουίς Ενρίκε: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα»!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε μίλησε για τους «φούριας ρόχας» και την πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Λουίς Ενρίκε: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα»!

Ο Λουίς Ενρίκε είναι ένας προπονητής που δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια, αλλά την Παρασκευή (11/11) έσπευσε να στείλει μήνυμα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εκεί όπου η Ισπανία θα κυνηγήσει την κατάκτηση του τροπαίου. Συν τοις άλλοις, είπε ότι νιώθει πως είναι ο καλύτερος προπονητής του πλανήτη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο στόχος μου, όπως μου είπε ο πρόεδρος όταν ανέλαβα αυτή τη μοναδική θέση, ήταν να δημιουργήσω μία ανταγωνιστική ομάδα. Πάντα παίζουμε με το ίδιο στιλ, με σκοπό να έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια μας σε σχέση με τον αντίπαλο».

«Θυμάμαι τώρα τους επικριτές μου, όμως να ξέρετε πως δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφάιρου από μένα. Αυτό πιστεύω».

«Θέλω να δώσουμε επτά ματς σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που να συμμετέχει στο τουρνουά και να μας αποκλείει από τις υποψήφιες για να είμαστε οι καλύτεροι. Θα πολεμήσουμε στο Κατάρ, δεν θα πεθάνουμε από φόβο».

«Δεν ανησυχώ που έχουμε νεαρή ομάδα, αυτοί οι παίκτες έχουν συνηθίσει να αντέχουν την πίεση. Δεν κοιτάζω τους συλλόγους. Πολλοί από αυτούς τους επτά που παίζουν στην Μπαρτσελόνα, είχαν παίξει και πριν στην Εθνική ομάδα».