Μαρτίνεθ: «Αναντικατάστατος ο Λουκάκου στην εθνική ομάδα»

Μπορεί ο Ρομέλου Λουκάκου να αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα στον αριστερό μηρό, μετά από μόλις δύο συμμετοχές -ως αλλαγή- με την Ίντερ, ύστερα από σχεδόν δίμηνη απουσία, λόγω της θλάσης που είχε υποστεί στο ίδιο σημείο.

Μαρτίνεθ: «Αναντικατάστατος ο Λουκάκου στην εθνική ομάδα»

Αυτή τη φορά ο τραυματισμός του Βέλγου επιθετικού δεν είναι τόσο σοβαρός και ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ελπίζει πως θα είναι κανονικά στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» για το Μουντιάλ στο Κατάρ:

«Ο Λουκάκου είναι αναντικατάστατος στην εθνική ομάδα. Κάθε ομάδα έχει τέτοιους παίκτες. Η Αργεντινή τον Μέσι, η Κροατία τους Μόντριτς, Κόβατσιτς, Μπρόζοβιτς, όλες οι ομάδες έχουν τέτοιους παίκτες. Σε εμάς ο Ρομέλου μαζί με τους Ντε Μπρόινε και Κουρτουά είναι αναντικατάστατοι. Αν δεν παίζουν η ομάδα δεν είναι ίδια. Ελπίζω πως ο νέος τραυματισμός του δεν θα τον εμποδίσει να ταξιδέψει μαζί μας στο Κατάρ», δήλωσε σχετικά ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Λουκάκου υπέστη διάταση στο ματς πρωταθλήματος με τη Σαμπντόρια, όπου πέρασε ως αλλαγή στο 68ο λεπτό, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κάνει την επανεμφάνισή του, για πρώτη φορά από τα τέλη Αυγούστου, αγωνιζόμενος στην αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ