Κροατία: Βίντα και Κοτάρσκι την προεπιλογή για το Μουντιάλ (pic)

Στους 34 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας ενόψει Μουντιάλ συμπεριλήφθηκαν οι Ντόμαγκοι Βίντα της ΑΕΚ και Ντόμινικ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ. Αρκετοί οι «Έλληνες» της αποστολής.

Κροατία: Βίντα και Κοτάρσκι την προεπιλογή για το Μουντιάλ (pic)

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας ενόψει του Μουντιάλ στο Κατάρ συμπεριλήφθηκαν οι Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ και Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ, όπως γνωστοποίησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

O 33χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μετρά 99 συμμετοχές στην καριέρα του με το «Εθνόσημο», ενώ ο Κοτάρσκι μετρά ήδη 12 συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων της χώρας του και αναμένει την ευκαιρία του και στην πρώτη ομάδα.

Σημειώνεται ότι στο προσκλητήριο του Ντάλιτς περιλαμβάνονται συνολικά 34 ποδοσφαιριστές ενώ οι άλλοι… «Έλληνες» στην αποστολή είναι ο Μάρκο Λιβάγια που πέρασε από την ΑΕΚ, ο Αντόνιο Τσόλακ και ο Μίσιτς που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ αλλά και ο Ίβισα Ίβουσιτς, πάλλαι ποτέ τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται πως η Κροατία βρίσκεται στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ μαζί με το Βέλγιο, τον Καναδά και το Μαρόκο και ξεκινά την περιπέτειά της στο Κατάρ στις 23 Νοεμβρίου κόντρα στην ομάδα της Βόρειας Αφρικής.

Αναλυτικά η προεπιλογή της εθνικής Κροατίας: