Μέσι: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στο Μουντιάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τους αντιπάλους της Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ, τονίζοντας πως δεν θα υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι αλλά και ότι το πρώτο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. 

Μέσι: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στο Μουντιάλ»

Η Αργεντινή θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Σαουδική Αραβία, την Πολωνία και το Μεξικό στον όμιλό της στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Σε δηλώσεις του στο «TyC Sports», ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στους αντιπάλους της «Αλμπισελέστε», τονίζοντας πως η Αργεντινή θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη που έκανε στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

Αναλυτικά όσα είπε, για τους αντιπάλους του:

«Γνωρίζουμε εκ πείρας ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Το είδαμε και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για την Σαουδική Αραβία: «Το πρώτο παιχνίδι πάντα είναι διαφορετικό, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Για κάποιους από αυτούς θα είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα συμμετέχουν. Η νίκη στο πρώτο παιχνίδι είναι το κλειδί για όλα όσα έρχονται στην συνέχεια».

Για το Μεξικό: « Είναι μια ομάδα που πάντα μας κάνει ζημιά, παίζει πολύ καλά. Έχουν έναν προπονητή που γνωρίζει καλά τι σημαίνει Αργεντινή, μας ξέρει αρκετά καλά».

Για την Πολωνία: «Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη ομάδα. Θα είναι δύσκολο το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει σπουδαία ονόματα, προτιμάω ονόματα με λιγότερους σπουδαίους ποδοσφαιριστές».