Μπέντο: «Η Πορτογαλία δεν είναι μόνο ο Κριστιάνο»

Ο Πάουλο Μπέντο μίλησε για τα παιχνίδια της Νότιας Κορέας με την Πορτογαλία και τόνισε πως οι παίκτες του δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μπέντο: «Η Πορτογαλία δεν είναι μόνο ο Κριστιάνο»

Ο Πάουλο Μπέντο μίλησε για την Πορτογαλία, η οποία θα βρεθεί στο δρόμο της Νότιας Κορέας στο Μουντιάλ. Τόνισε ότι πρόκειται για μία ομάδα που είναι πολύ περισσότερο από έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Η ανησυχία μας αυτήν την στιγμή, δεν μπορεί να είναι για έναν παίκτη», είπε με νόημα ο Πάουλο Μπέντο και συνέχισε: «Δεν έχει σημασία ποιός είναι ο παίκτης. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Αλλά χρειάζεται να λάβουμε υπόψη όλη την ομάδα της Πορτογαλίας και όχι μόνο έναν παίκτη. Η Πορτογαλία έχει πολλούς παίκτες με πάρα πολλή ποιότητα σε πολλές, πολλές πτυχές, που παίζουν στα πιο σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης».

Για τη Νότια Κορέα αυτή θα είναι η 10η συνεχόμενη φορά που θα εμφανιστούν σε τελική φάση της διοργάνωσης. Το συγκρότημα του Πάουλο Μπέντο προκρίθηκε από τον πρώτο όμιλο των προκριματικών της Ασίας και ο Πορτογάλος κόουτς σχολίασε: «Υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές που κατά τη γνώμη μου, μας επέτρεψαν να ωριμάσουμε ως ομάδα», υπογράμμισε ο Μπέντο και συνέχισε: «Ταυτόχρονα, μας επέτρεψαν ως τεχνικό επιτελείο να ωριμάσουμε και εμείς και να αναπτύξουμε τις ιδέες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πιο σημαντικό για εμένα, ήταν ότι εκείνες τις στιγμές, συνεχίσαμε να πιστεύουμε στον τρόπο διαχείρισης της ομάδας και στον τρόπο παιχνιδιού μας».