FIFA: Διάψευση των πληροφοριών για αγώνες διάρκειας ...100 λεπτών στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Η FIFA, με τον πλέον επίσημο τρόπο, διέψευσε τα «σενάρια» ότι εξετάζει την αλλαγή του κανονισμού της διάρκειας των αγώνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ από 90 σε 100 λεπτά.

FIFA: Διάψευση των πληροφοριών για αγώνες διάρκειας ...100 λεπτών στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Το τοπίο ξεκαθάρισε η FIFA σχετικά με τα «σενάρια» που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα ότι υπήρχε σκέψη της για αύξηση της διάρκειας των ποδοσφαιρικών αγώνων από τα 90 λεπτά στα 100 αρχής γενομένης από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον προσεχή Νοέμβρη!

Σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία είχε στα σκαριά να αυξήσει τα παραδοσιακά 90 λεπτά δράσης κατά 10 και πως η πρόταση προήλθε από τον πρόεδρό της, Τζάνι Ινφαντίνο.

Το ...σούσουρο που δημιουργήθηκε (μετά από εκείνο για Μουντιάλ ανά διετία...) ήρθε να διαψεύσει με ανακοίνωση της FIFA που αναφέρεται σε «φήμες»:

«Ύστερα από ορισμένες αναφορές και φήμες που διαδόθηκαν, η FIFA θα ήθελε να διευκρινίσει ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στους κανόνες σχετικά με τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Κατάρ 2022™️ ή οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση», τόνιζεται χαρακτηριστικά στο κείμενο της.