Μολδαβία: Δεν παίζει ο Ρέαμπτσιουκ με Δανία λόγω τιμωρίας

Μόνο λόγω καρτών μπορεί να σταματήσει το σερί του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος λόγω τιμωρίας δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Μολδαβίας με την Δανία στο Κισινάου το Σάββατο (9/10).

Μολδαβία: Δεν παίζει ο Ρέαμπτσιουκ με Δανία λόγω τιμωρίας

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός παίζει... non stop από την αρχή της σεζόν και αυτό θα συνεχιζόταν και τώρα με την Εθνική του ομάδα.

Και λέμε «θα συνεχιζόταν», γιατί αν δεν είχε την ποινή της μίας αγωνιστικής να εκτίσει λόγω καρτών, τότε είναι δεδομένο ότι θα έπαιζε και στο παιχνίδι με την Δανία στο Κισινάου το Σάββατο (9/10).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, στην Μολδαβία ψάχνονται για τον αντικαταστάτη του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν θα παίξει κόντρα στους Δανούς λόγω ποινής μίας αγωνιστικής που έχει από κάρτες.

Ωστόσο, αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο πρόβλημα με την τιμωρία του, δεν θα είχε τεθεί καν θέμα αμφισβήτησης για το αν θα έπαιρνε φανέλα βασικού ή όχι απέναντι στους Δανούς. Από αυτόν θα ξεκινούσε η ενδεκάδα.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι οι Δανοί στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι θα έχουν έναν λιγότερο πονοκέφαλο λόγω της απουσίας του Ρέαμπτσιουκ, τον οποίο θεωρούσαν ως τον υπ’ αριθμόν «ένα» κίνδυνο για την ομάδα τους.

Στο ματς του πρώτου γύρου πάντως που είχε γίνει στην Δανία, οι «Βίκινγκ» είχαν διαλύσει τους Μολδαβούς με 8-0. Σε εκείνο το παιχνίδι λοιπόν, ο Ρέαμπτσιουκ ήταν ο μοναδικός που πάλευε για να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα. Υπήρχαν στιγμές που έδειχνε να παλεύει μόνος του.

Τώρα λοιπόν η Μολδαβία δεν θα έχει απέναντι στην Δανία τον καλύτερό της παίκτη. Θα τον έχει όμως στη διάθεσή της για το ματς στο Ισραήλ την προσεχή Τρίτη (12/10).