Μετονομάζονται έξι σταθμοί στο Μετρό του Παρισιού!

Προς τιμή των Πρωταθλητών Κόσμου θα μετονομαστούν έξι σταθμοί του υπογείου στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία μεταφορών της γαλλικής πρωτεύουσας, RATP.

Μετονομάζονται έξι σταθμοί στο Μετρό του Παρισιού!

Το όνομα του προπονητή της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, αλλά και αρκετών ποδοσφαιριστών της ομάδας, θα πάρουν έξι σταθμοί του υπόγειου σιδηροδρόμου του Παρισιού! Αυτό ανακοίνωσε η η υπηρεσία μεταφορών της γαλλικής πρωτεύουσας RATP τη Δευτέρα (16/7), προκειμένου να τιμήσει τους «τρικολόρ» για την κατάκτηση του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο σταθμός Notre Dame des Champs, θα μετονομαστεί σε Notre Didier Deschamps («Ο δικός μας Ντιντιέ Ντεσάμπ») προς τιμή του ομοσπονδιακού τεχνικού Ντιντιέ Ντεσάν, ενώ ο σταθμός Victor Hugo θα λέγεται εφεξής Victor Hugo Lloris για χάρη του βασικού γκολκίπερ της εθνικής Γαλλίας, Ούγκο Γιορίς!

Ο σταθμός του Μπερσί θα μετονομαστεί σε Bercy les Bleus («Les Bleus» αποκαλείται η εθνική ποδοσφαίρου από τους Γάλλους), ενώ ο σταθμός Charles de Gaulle–Étoile θα λέγεται πλέον On a 2 Étoiles, που σημαίνει «έχουμε δύο αστέρια» (ένα για κάθε κατάκτηση Μουντιάλ).