Πήρε την αστυνομία γιατί η γυναίκα του ροχάλιζε και δεν μπορούσε να δει Μουντιάλ

«Κάνει σαν μοτοσικλέτα», είπε στην καταγγελία του. 

Πήρε την αστυνομία γιατί η γυναίκα του ροχάλιζε και δεν μπορούσε να δει Μουντιάλ

Συμβαίνουν και αυτά σε περίοδο Μουντιάλ. Η αστυνομία του δυτικού Μίντλαντς της Αγγλίας ήρθε αντιμέτωπη με ένα σπάνιο περιστατικό. Σύμφωνα με τη Daily Mail, την ημέρα που η Αγγλία έπαιζε με την Σουηδία στο Μουντιάλ 2018, η αστυνομία δέχτηκε πάνω από 2.276 κλήσεις. Μια από αυτές ήταν ξεχωριστεί.

Ένας Άγγλος προσπαθούσε να δει τον αγώνα, αλλά η γυναίκα του αρνούνταν να τον αφήσει καθώς...ροχάλιζε ασταμάτητα.

Αυτός αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία: «Είναι η γυναίκα μου, συνεχίζει να ροχαλίζει ακατάπαυστα», ανέφερε ο άντρας στον αστυνομικό όταν εκείνος του απάντησε «Ποιο είναι το πρόβλημα κύριε».

Η συνέχεια απολαυστική:

«Πήρατε τηλέφωνο γιατί η γυναίκα σας συνεχίζει να ροχαλίζει;», του απάντησε ο αστυνομικός με την απάντηση να είναι ...«Με ενοχλεί και δεν ξέρω τι να κάνω, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω».

Πάντως αυτός που σήκωσε το τηλέφωνο αποφάσισε να μην βάλει τέλος στην συζήτηση και να του δώσει μία συμβουλή..

«Πηγαίνετε να κοιμηθείτε σε ένα άλλο δωμάτιο. Δεν μπορώ να κάνω πολλά. Ίσως πρέπει να μιλήσετε στην γυναίκα σας μόλις ξυπνήσει και μετά να επισκεφτείτε κάποιον γιατρό», ανέφερε ο αστυνομικός.

Πάντως ο απεγνωσμένος άντρας δεν πήρε από λόγια καθώς αυτό που απάντησε ήταν «Κάνει σαν μοτοσικλέτα», ώστε μετά από λίγο να λάβει την απάντηση «Εγώ ήθελα να σας συμβουλέψω κύριε, αλλά αυτό δεν είναι θέμα της αστυνομίας».