Ο Νεϊμάρ δε θέλει να επιστρέψει σπίτι του

Ως την πιο οδυνηρή στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Βέλγιο, στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ο Νεϊμάρ.

Ο Νεϊμάρ δε θέλει να επιστρέψει σπίτι του

Λιγότερο από ένα 24ωρο έχει περάσει από την ήττα με 1-2 της «σελεσάο» και ο Βραζιλιάνος σταρ υποστήριξε ότι του είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε στην Ρωσία με την υψηλή προοπτική να εξελιχθεί στο «αστέρι» του τουρνουά, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έφτασε στα επιθυμητά στάνταρ και αποχώρησε τονίζοντας ότι η ήττα από το Βέλγιο ήταν η χειρότερη στιγμή στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Μπορώ να πω ότι βιώνω την πιο οδυνηρή περίοδο της καριέρας μου, ο πόνος είναι τεράστιος καθώς γνωρίζουμε ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε πολύ μακριά, να γράψουμε ιστορία... δεν ήρθε, όμως, η δική μας ώρα» αναφέρει στο Instagram ο Νεϊμάρ.

«Είναι δύσκολο να βρω τη δύναμη που θέλω για να επιστρέψω να παίξω ποδόσφαιρο και πάλι, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο Θεός θα μου δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσω αυτό που ακολουθεί», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας, είμαι περήφανος για όλους, διέκοψαν (οι Βέλγοι) το όνειρό μας, αλλά δεν το έβγαλαν από το μυαλό μας, ούτε από την καρδιά μας.»

Ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει στην πατρίδα του την Κυριακή (8/7) και θα ξεκινήσει διακοπές πριν πάει στο Παρίσι για να ενσωματωθεί στην ομάδα του ενόψει της νέας περιόδου.