Η... συνωμοσία του «8» βλέπει τελικό Ρωσία-Βέλγιο!

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη «θεωρία», το ζευγάρι του τελικού στο φετινό Μουντιάλ θα αποτελέσουν η διοργανώτρια Ρωσία και το Βέλγιο! Διαβάστε γιατί.

Η... συνωμοσία του «8» βλέπει τελικό Ρωσία-Βέλγιο!

Αρκετοί από τους φίλους του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο -θέλουν δε θέλουν να το παραδεχθούν- είναι... κομματάκι προληπτικοί. Συνεπώς, δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση η «τρελή» θεωρία που κυκλοφόρησε εσχάτως σχετικά με τα Παγκόσμια Κύπελλα, η οποία θέλει συγκεκριμένες ομάδες να φτάνουν μέχρι τον τελικό, εφόσον η διοργάνωση γίνεται σε χρονιά που τελειώνει με τον αριθμό 8!

Τι εννοούμε; Αν εξαιρέσουμε το... προπολεμικό 1938, και στα τρία τέτοια Μουντιάλ που έχουν διεξαχθεί έκτοτε, δηλαδή το 1958, το 1978 και το 1998, στον τελικό αναμετρήθηκαν η διοργανώτρια και η ομάδα που πέτυχε πρώτη νίκη με σκορ 3-0 στο συγκεκριμένο τουρνουά!

Για του λόγου το αληθές:

Το 1958 στον τελικό έφτασαν η διοργανώτρια Σουηδία και η Βραζιλία, η οποία στη φάση των ομίλων είχε κερδίσει με 3-0 την Αυστρία.

Το 1978 στον τελικό έφτασαν η διοργανώτρια Αργεντινή και η Ολλανδία, η οποία στη φάση των ομίλων είχε κερδίσει με 3-0 το Ιράν.

Το 1998 στον τελικό έφτασαν η διοργανώτρια Γαλλία και η Βραζιλία, η οποία στη φάση των ομίλων είχε κερδίσει με 3-0 το Μαρόκο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή τη... θεωρία συνωμοσίας, στο Μουντιάλ του 2018 θα αναμετρηθούν η διοργανώτρια Ρωσία και το Βέλγιο, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν οι πρώτοι που πέτυχαν νίκη με σκορ 3-0 στη διοργάνωση, επικρατώντας του Παναμά! Μένει να δούμε αν οι απανταχού προληπτικοί και συνωμοσιολόγοι θα βγουν αληθινοί...