Μουντιάλ 2018: Παραλίγο να καταπιεί έντομο ο Λορίς (vid)

Ο τερματοφύλακας της Γαλλίας παρά την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Μουντιάλ θα θυμάται την αναμέτρηση με την Ουρουγουάη και για ένα ξεχωριστό λόγο!

Μουντιάλ 2018: Παραλίγο να καταπιεί έντομο ο Λορίς (vid)

Η νίκη επί της Ουρουγουάης θα μείνει αξέχαστη για τους Γάλλους διεθνείς, καθώς τους έδωσε την πρόκριση στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Για τον τερματοφύλακά τους όμως, τον Ούγκο Λιορίς, το παιχνίδι στο Νίζνι Νόβγκοροντ θα του θυμίζει και κάτι ακόμα: Ότι παραλίγο να καταπιεί ένα τεράστιο έντομο...

Σε κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο του προημιτελικού και ενώ ο γκολκίπερ των «τρικολόρ» ετοιμαζόταν για το ελεύθερο, τινάχτηκε σαν να χτυπήθηκε από αστραπή!

Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε γίνει και μόνο ένα κοντινό τηλεοπτικό πλάνο αποκάλυψε την αλήθεια: Ένα τεράστιο έντομο είχε μπει μέσα στο στόμα του! Ο Γάλλος τερματοφύλακας αντέδρασε ψύχραιμα και αντί να το καταπιεί το έφτυσε.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που σε τελικά μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης οι αθλητές δέχονται... επίθεση από έντομα. Το 2014, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο φακός είχε «συλλάβει» μια τεράστια ακρίδα πάνω στην μπλούζα του Κολομβιανού Χάμες Ροντρίγκεζ που έμεινε μαζί του για αρκετή ώρα, ενώ δυο χρόνια μετά, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας, ένας σκώρος «εγκαταστάθηκε» στο μέτωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, οι επιθέσεις από έντομα είναι σύνηθες φαινόμενο, καθώς λόγω του υγρού κλίματος υπάρχουν κυρίως πάρα πολλά κουνούπια. Φυσικά και άλλα έντομα, όπως αυτό που παραλίγο να καταπιεί ο Γιορίς...