Ο Αγκουέρο προτίμησε να ευχαριστήσει τον... μάγειρα παρά τον Σαμπάολι

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ευχαρίστησε μέχρι και τους μάγειρες της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής μέσω των social media αλλά όχι και τον Σαμπαόλι.

Ο Αγκουέρο προτίμησε να ευχαριστήσει τον... μάγειρα παρά τον Σαμπάολι

Η Αργεντινή «γεύτηκε» τον πικρό αποκλεισμό από την Γαλλία και τελείωσε άδοξα το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Ο Σέρχιο Αγκουέρο, σκόρερ της αναμέτρησης στην ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στην Ισλανδία, ευχαρίστησε τους πάντες στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής εκτός από τον προπονητή του, τον Χόρχε Σαμπάολι.

Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έγραψε στα social media: "Είναι η στιγμή για ευχαριστίες. Στο γιο μου, την οικογένειά μου, τους φίλους που με συνόδευσαν κάθε ημέρα. Σε όσους ήρθαν - καταβάλλοντας προσπάθεια - στη Ρωσία για να μας στηρίξουν. Σε όλους, όσους από την Αργεντινή και τόσες χώρες μας στήριξαν με πάθος. Σε όλους τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο κι άφησαν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε ματς. Επίσης, στους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τους μάγειρες. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε πάντα και μαζί. Σ' αγαπώ Αργεντινή".