Σάντος: «Ας παίζαμε χειρότερα, αλλά να νικούσαμε»

Τι είπε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το μέλλον του στην Εθνική ομάδα

Σάντος: «Ας παίζαμε χειρότερα, αλλά να νικούσαμε»

«Πρώτα απ΄ όλα, συγχαρητήρια στην Ουρουγουάη, είναι πολύ λυπηρό για την Πορτογαλία. Γνωρίζουμε ότι οι πλατείες είναι γεμάτες στην πατρίδα μας και ότι οι άνθρωποι εκεί ήταν πραγματικά μαζί μας. Νιώθαμε την παρουσία τους μαζί μας και υπάρχει μια πραγματική θλίψη στα αποδυτήρια γιατί δεν καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος, μετά την ήτα της ομάδας του από την Ουρουγουάη για τη φάση των «16» του μουντιάλ 2018.

Και πρόσθεσε: «Στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχουν ηθικές νίκες και θα προτιμούσα να παίζω χειρότερα αλλά να κερδίζω τον αγώνα. Αισθάνομαι ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για εμάς από την άποψη της επιθυμίας και της αποφασιστικότητάς μας να σκοράρουμε. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και κάναμε νομίζω ένα καλό παιχνίδι. Πάντα θέλεις να κερδίσεις αλλά εμείς χάσαμε και η Ουρουγουάη είναι αυτή που τα κατάφερε».

Ο Σάντος ρωτήθηκε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίο είπε: «Ο Κριστιάνο έχει ακόμα πολλά να δώσει στο ποδόσφαιρο και ελπίζω ότι θα μείνει για να βοηθήσει τους νέους παίκτες να γίνουν καλύτεροι. Έχουμε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και βέβαια όλοι μας θέλουμε τον Κριστιάνο εδώ στην ομάδα, μαζί μας».