Παναμάς-Τυνησία 1-2: Νίκη με ανατροπή

Η Τυνησία επικράτησε του Παναμά 2-1 σε ένα παιχνίδι χώρις βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Παναμάς-Τυνησία 1-2: Νίκη με ανατροπή

Στο πιο αδιάφορο αγώνα της ημέρας η Τυνησία αναδείχθηκε νικήτρια απέναντι στον Παναμά. Οι Τυνήσιοι μπήκαν δυνατά στο ματς και πίεσαν για ένα γρήγορο γκολ με τον Παναμά να έχει παθητικό ρόλο χτυπώντας στην αντεπίθεση. Με την ομάδα του Μααλούλ να έχει την κατοχή της μπάλας το αυτογκόλ του Μεριάχ στο 33' ''πάγωσε'' τα πόδια των Τυνήσιων οι οποίοι έλεγχαν το παιχνίδι μέχρι εκείνη την ώρα.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο με τους Τυνήσιους να ισοφαρίζουν μόλις στο πρώτο πεντάλεπτο με γκολ του Μπεν Γιουσέφ δίνοντας και πάλι την ευκαιρία στην ομάδα του να ανακτήσει την κυριαρχία του αγώνα. Η Τυνησία πίεσε και τελικά έφτασε στην πολυπόθητη ανατροπή με τον Χαζρί να γράφει το τελικό 2-1 χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.

Ο Παναμάς προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά οι παίκτες του Γκόμεζ ξέμειναν από δυνάμεις γνωρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους στην φάση των ομίλων.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Μορδόβια Αρένα

Παναμάς-Τυνησία 1-2

Σκόρερ: 33' (αυτ.) Μεριάχ , 51' Μπεν Γιουσέφ, 66' Χαζρί

Διαιτητής: Ναβάφ Σουκράλα

Κάρτες: Σασί, Αβιλά, Γκόμες, Τεγιάδα

Συνθέσεις:

Παναμάς(Γκόμεζ): Πενέδο, Μασάδο, Ρ. Τόρες(Τεχάδες 56'), Εσκομπάρ, Οβαλέ, Μπαρσένας, Γοδότι, Γκόμες, Αβίλα(Αρόγιο 81'), Ροντρίγκες, Τζ. Τόρες(Κάμινγκς 46')

Τυνησία(Μααλούλ): Ματχλουτχί, Νάγκες, Μπεντουΐ, Μεριάχ, Χαντάντι, Σασί(Μπαντρί 46'), Σκιρί, Σααλελί, Μπεν Γιουσέφ, Σλιτί, Χαζρί