Ο Ανσαριφάρντ «κουνάει το δάκτυλο» στον Ρονάλντο

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος και τόνισε πως το Ιράν θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Πορτογαλία (21.00) και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Ο Ανσαριφάρντ «κουνάει το δάκτυλο» στον Ρονάλντο

Το Ιράν αντιμετωπίζει την Πορτογαλία σήμερα στις 21:00μ.μ. ενόψει της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για την κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως στο τέλος η ομάδα του θα καταφέρει να νικήσει. Το Ιράν έχει 3 βαθμούς ενώ η Πορτογαλία βρίσκεται στην πρώτη θέση με την Ισπανία έχοντας από 4 βαθμούς. Στην 4η θέση βρίσκεται το Μαρόκο χωρίς βαθμούς.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είπε αναλυτικά:

«Έχουμε μάθει πολλά πράγματα από τα ματς που έχουμε παίξει μέχρι τώρα στο Μουντιάλ και γνωρίζουμε πως να αγωνιστούμε στο επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε πως να παλέψουμε, ενώ διαθέτουμε τον καλύτερο προπονητή του κόσμου. Μας βοήθησε πολύ και έχουμε μάθει πολλά από αυτόν. Στο ματς με την Πορτογαλία θα προκριθούμε, παρότι κανείς δεν το πιστεύει. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο βλέπετε πόσο σημαντική είναι η αμυντική λειτουργία, όταν βγαίνεις στην κόντρα. Αν δώσεις χώρο σε ομάδες όπως η Ισπανία, γνωρίζεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Είχαμε ένα πλάνο και κάναμε το παν για να δουλέψει. Χάσαμε για μια στιγμή την αυτοσυγκέντρωση μας και δεχθήκαμε γκολ»