Ολικό λίφτινγκ για την Αργεντινή

Αλλαγές ξανά στο στρατόπεδο της Αργεντινής ενόψει της πιο κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στη Νιγηρία. 

Ολικό λίφτινγκ για την Αργεντινή

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει αύριο (26/06, 21:00) την Νιγηρία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων του Μουντιάλ. Οι «αλμπισελέστε» χρειάζονται μόνο την νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση και γι αυτόν τον λόγο ο Σαμπαόλι φαίνεται να αλλάζει πάλι την ενδεκάδα αλλά και το σύστημα.

Η ισοπαλία με την Ισλανδία δεν ήταν τίποτα μπροστά στην βαριά ήττα από τους Κροάτες. Η ήττα με 0-3 από την Κροατία έκανε τους Αργεντινούς να «παραμιλάνε». Ο προπονητής της Αργεντινής δέχθηκε ποικίλα μηνύματα από τους πάντες για τον τρόπο που επέλεξε να αγωνιστεί η ομάδα.

Το 3-5-2 δεν άλλαξε την κατάσταση. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα δεν έκαναν διαφορά. Πλέον, ο Σαμπαόλι είναι αναγκασμένος να κατεβάσει την Αργεντινή στον αγωνιστικό χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αρχικά θα αλλάξει το σύστημα από 3-5-2 σε 4-4-2 με τον Λιονέλ Μέσι να παίζει μπροστά με τον Ιγκουαΐν να παίρνει θέση βασικού. Αλλαγή θα γίνει και στα γκολπόστ. Ο Καμπαγιέρο θα μείνει στον πάγκο με τον Φράνκο Αρμάνι να παίρνει την θέση του. Ο τερματοφύλακας της Ρίβερ Πλέιτ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την φανέλα της Αργεντινής στο πιο κρίσιμο ματς.

Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Ταγλιαφίκο, Ρόχο, Οταμέντι και Μερκάδο. Ο Μασεράνο θα έχει δίπλα του τον Μπανέγα με τον Ντι Μαρία να παίρνει την αριστερή πλευρά και τον Πέρεζ την δεξιά.