Ο Κασάμι πανηγυρίζει για τους Τσάκα και Σακίρι (pic)

O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι έδωσε συγχαρητήρια στους Τσάκα και Σακίρι για τα γκολ που πέτυχαν κατά της Σερβίας στέλνοντας όμως πολιτικό μήνυμα με τις φωτογραφίες που ανάρτησε.

Ο Κασάμι πανηγυρίζει για τους Τσάκα και Σακίρι (pic)

Οι Τσάκα και Σακίρι με τα γκολ που σημείωσαν έδωσαν την νίκη στην Ελβετία απέναντι στην Σερβία (2-1) και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (νυν της Σιόν) Παϊτίμ Κασάμι δεν έχασε την ευκαιρία να φανερώσει την αλβανική καταγωγή του.

Ο Κασάμι που δεν είναι στην αποστολή της εθνικής Ελβετίας και παρακολουθεί το Μουντιάλ από το σπίτι του, ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες των δυο σκόρερ που πανηγυρίζουν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό.

Ο Κασάμι γεννήθηκε στα Σκόπια από αλβανική οικογένεια, η οποία μετανάστευσε στην Ελβετία, όπου ο ποδοσφαιριστής απέκτησε την υπηκοότητα της χώρας και το δικαίωμα να αγωνίζεται στην εθνική. Ωστόσο δεν ξεχνά τις ρίζες του...

Άλλωστε και όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό είχε δείξει τα εθνικιστικά του αισθήματα, πανηγυρίζοντας με τον ίδιο τρόπο το γκολ που σημείωσε κατά της Γιουβέντους στη νίκη 1-0 για το Champions League (φωτό).