Νεϊμάρ: «Κανείς δεν γνωρίζει τι πέρασα»

Ο σταρ της Βραζιλίας προτίμησε μέσω του διαδικτύου να εξηγήσει γιατί έκρυψε με τα χέρια του το πρόσωπό του και έκλαψε.

Νεϊμάρ: «Κανείς δεν γνωρίζει τι πέρασα»

Ο κόσμος τον είδε να κλαίει γι΄ αρκετά λεπτά μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Κόστα Ρίκα. Ο ίδιος εξήγησε αργότερα γιατί το έκανε...

Ο Νεϊμάρ με ποστάρισμά του στο Instagram έλυσε κάθε απορία για την αντίδρασή του, τονίζοντας ότι τα δάκρυά του δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της λήξης «προήλθαν από ευτυχία», ωστόσο, υπογράμμισε τον αγώνα που κατέβαλλε για να είναι έτοιμος να παίξει στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Ο σταρ της Βραζιλίας προτίμησε μέσω του διαδικτύου να εξηγήσει γιατί έκρυψε με τα χέρια του το πρόσωπό του και έκλαψε αφού νωρίτερα είχε «σφραγίσει» το πρώτο «τρίποντο» της «σελεσάο» από την ασίστ του Ντούγκλας Κόστα. Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κανείς δεν γνωρίζει τι πέρασα για να βρίσκομαι εδώ», πόσταρε στο Instagram ο 26χρονος και συνέχισε: «Έκλαψα από χαρά, προήλθε από την τεράστια επιθυμία για τη νίκη. Τα πράγματα ποτέ δεν ήταν εύκολα στη ζωή μου, οπότε γιατί να το ξέρουν αυτό όλοι;»

Ο Νεϊμάρ δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στους συμπαίκτες του και επιμένει ότι η Βραζιλία παραμένει σε πορεία πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης: «Το όνειρο, όχι, ο στόχος, παραμένει ζωντανός. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση παιδιά. Ήσασταν εξαιρετικοί.»