Τι θα δούμε σήμερα στο Μουντιάλ

Ακόμα τρεις αναμετρήσεις συνθέτουν το αγωνιστικό πανόραμα του Μουντιάλ. 

Τι θα δούμε σήμερα στο Μουντιάλ

Ακόμα τρεις αναμετρήσεις θα παρακολουθήσουμε σήμερα στα γήπεδα της Ρωσίας με τη δράση της 2ης αγωνιστικής σε Γ' και Δ' όμιλο. Όλες οι αναμετρήσεις μεταδίδονται από την ΕΡΤ 1.

Δανία - Αυστραλία

Στις 15:00 η Δανία υποδέχεται την μαχητική Αυστραλία. Οι «βίκινγκς» χρειάζονται τη νίκη για αν βρεθούν μια ανάσα από τους «16». Τα «καγκουρό» από την μεριά τους που δυσκόλεψαν πολύ τη Γαλλία στην πρεμιέρα θα τα παίξουν όλα για όλα και τους τρεις βαθμούς, ώστε να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης από τον Γ' όμιλο.

Γαλλία - Περού

Στις 18:00 διεξάγεται η αναμέτρηση του έτερου ζευγαριού του Γ' ομίλου: Γαλλία - Περού. Οι «τρικολόρ» χρειάζονται τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση προκειμένου να εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αργεντινή - Κροατία

Στις 21:00 η αναμέτρηση Αργεντινής και Κροατίας κλείνει την αγωνιστική αυλαία της ημέρας. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Ισλανδία και η νίκη είναι επιτακτική για να μην βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αντίθετα, η Κροατία μετά το νικηφόρο ντεμπούτο της, έχει μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.