Μαραντόνα σε Σαμπάολι: Έτσι πρέπει να παίζει η Αργεντινή

Ο «θρύλος» της Αργεντινής μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Ρωσίας σχετικά με τον Αγκουέρο, τον Ιγκουαΐν και τον Παβόν.

Μαραντόνα σε Σαμπάολι: Έτσι πρέπει να παίζει η Αργεντινή

Μετά τον Χόρχε Σαμπάολι, ο Ντιέγκο Μαραντόνα έβαλε στο... στόχαστρο της κριτικής του τον Σέρχιο Αγουέρο. Μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει από τη Ρωσία, ο «Ντιεγκίτο» υποστήριξε ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι και άλλοτε σύντροφος της κόρης του (έχουν κι ένα παιδί μαζί) δεν μπορεί να αντέξει σε όλο το 90λεπτο.

«Πιστεύω πως ο Κουν δεν μπορεί να αντέξει 90 λεπτά. Νομίζω ότι, αν ο Κουν παίξει ξανά βασικός (σ.σ. στο ματς της Πέμπτης 21/6 με την Κροατία), θα τον "κάψουμε" για όλο το τουρνουά», τόνισε ο παλαίμαχος άσος, προσθέτοντας ότι θα προτιμούσε να δει βασικό στην κορυφή της επίθεσης τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, «... για να μπορεί κάποιος να παίρνει κεφαλιές στις σέντρες».

Ο Μαραντόνα δεν σταμάτησε εκεί, έχοντας και περαιτέρω υποδείξεις για τον Σαμπάολι. «Η Αργεντινή πρέπει να ακολουθήσει το μονοπάτι της, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν αλλαγές. Λατρεύω τον Παβόν», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στον επιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στην πρεμιέρα με την Ισλανδία, παίρνοντας τη θέση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Πηγή: Απε-Μπε