Έφενμπεργκ: «Τεράστιο λάθος του Λεβ να μη βάλει τον Ρόις»!

Ο παλιός διεθνής άσος έκανε κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γερμανίας για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε τον Ρόις στο ματς με το Μεξικό αντί του Μεσούτ Οζίλ.

Έφενμπεργκ: «Τεράστιο λάθος του Λεβ να μη βάλει τον Ρόις»!

Ο Στέφαν Έφενμπεργκ είναι γνωστός για τις ξεκάθαρες απόψεις του, πολλές φορές χωρίς... ίχνος διπλωματίας, κάτι που επανέλαβε και στο σχόλιό του για τον τρόπο που αγωνίστηκε η εθνική Γερμανίας στο ματς πρεμιέρας με αντίπαλο το Μεξικό. Ο παλιός άσος της Μπάγερν Μονάχου δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιοακίμ Λεβ, τονίζοντας ότι ήταν λάθος του να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Μάρκο Ρόις αφήνοντας τον Μεσούτ Οζίλ στον πάγκο.

«Ο Λεβ πρέπει ν' αφήσει στον πάγκο τον Οζίλ και να δώσει την ευκαιρία στον Ρόις να βρεθεί στην ενδεκάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Ρόις δεν χρησιμοποιήθηκε από την αρχή στον αγώνα με το Μεξικό. Αν ισχύει αυτό που είπε ο Ρόις αμέσως μετά το ματς, ότι προφυλάχθηκε για τα σημαντικά ματς, τότε ο προπονητής έχει κάνει τεράστιο λάθος. Το πιο σημαντικό παιχνίδι ήταν αυτό απέναντι στον πιο δυνατό αντίπαλο του ομίλου, το Μεξικό», είπε χαρακτηριστικά ο Έφενμπεργκ σε γερμανική ιστοσελίδα.