Το «καυστικό» σχόλιο του Πικέ για Ρονάλντο

Ο Ζεράρ Πικέ σχολίασε το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Πορτογαλίας, ενώ αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση του Λοπετέγκι από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας. 

Το «καυστικό» σχόλιο του Πικέ για Ρονάλντο

Ο Ζεράρ Πικέ δεν άφησε ασχολίαστη τη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία (3-3). Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα σχολίασε με «καυστικό» τρόπο την -κατά λεγόμενά του- «ροπή του Ρονάλντο στο να βουτάει», ενώ τόνισε «πως με δεδομένο το κακό ξεκίνημα των Ισπανών, το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό».

«Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με πέναλτι στο πρώτο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου τόσο νωρίς, πρέπει να φεύγεις με καλή αίσθηση από το παιχνίδι, αφού δεν ηττήθηκες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ροπή στο να βουτάει», τόνισε χαρακτηριστικά ο κεντρικός αμυντικός της Ισπανίας.

Στη συνέχεια ο Πικέ, αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση του Τζουλέν Λοπετέγκι από τον πάγκο της Ισπανίας, μία μέρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ:

«Έχουμε πληγωθεί όσο λιγότερο γίνεται. Είμαστε όλοι μαζί στο Μουντιάλ. Δεν είναι μια καλή εμπειρία για κανέναν. Δεν με ενοχλεί το γεγονός ότι ο Λοπετέγκι διαπραγματεύτηκε με τη Ρεάλ. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Είναι μια τεράστια ομάδα και η ομάδα της ζωής του. Η διαφωνία μου έχει να κάνει με τον τρόπο, κάτι που δεν άρεσε και στον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας».