Μουντιάλ 2018: Η μάχη των «γιγάντων» και η ώρα των Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πορτογαλια και Ισπανία να δεσπόζει, αλλά και με «ελληνικό» ενδιαφέρον συνεχίζεται η πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Μουντιάλ 2018: Η μάχη των «γιγάντων» και η ώρα των Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί

Έπειτα από τη χθεσινή πρεμιέρα του Μουντιάλ και την εύκολη επικράτηση της Ρωσίας με 5-0 έναντι της Σαουδικής Αραβίας, η πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ συνεχίζεται σήμερα με ακόμη 3 ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

«Ετοιμοπόλεμος» ο Σαλάχ

Ουρουγουάη και Αίγυπτος κοντράρονται στο πρώτο χρονικά ματς, (15:00) ρίχνοντας έτσι την αυλαία του πρώτου ομίλου. Ο προπονητής της Αιγύπτου Έκτορ Ραούλ Κούπερ βεβαίωσε σε δηλώσεις του πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί κανονικά.

Η ώρα των Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί

Με «ελληνικό» άρωμα θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας στις 18:00 ανάμεσα σε Μαρόκο και Ιράν, καθώς στο βασικό σχήμα των Ιρανών αναμένεται να πάρουν θέση οι «ερυθρόλευκοι» Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εσάν Χατζισαφί οι οποίοι αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας του Πειραιά. Στον πάγκο θα βρεθεί και ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ Σοτζέι Μασούντ.

Μάχη «γιγάντων»

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Φιστ, στις 21:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις προηγούμενες ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία.

Οι Πορτογάλοι έπειτα από την κατάκτηση του Euro 2016, θέλουν να πραγματοποιήσουν ανάλογη πορεία και στο φετινό Μουντιάλ έχοντας θέσει υψηλά τον πήχη.

Οι Ισπανοί από την μεριά τους, έπειτα από την απόφαση του Λουίς Ρουμπιάλες να απολύσει τον Χουλέν Λοπετέγκι στο... παρά πέντε, θέλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξουν πως μπορούν να κάνουν μία αξιόλογη πορεία φτάνοντας ακόμα και στον τελικό, καθώς θεωρούνται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.