Μουντιάλ 2018: «Χρυσάφι» στα πόδια των Ισπανών για την κατάκτηση του κυπέλλου

Στα 825.000 ευρώ κατ΄ άτομο ανέρχεται το πριμ που θα λάβουν τα μέλη της εθνικής Ισπανίας, σε περίπτωση που στις 15 Ιουλίου ανεβάσουν τη «ρόχα» στην κορυφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Μουντιάλ 2018: «Χρυσάφι» στα πόδια των Ισπανών για την κατάκτηση του κυπέλλου

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Marca", το μπόνους που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση της ομοσπονδίας είναι αρκετά υψηλότερο από τις 600.000 ευρώ που είχαν λάβει οι παίκτες της πρωταθλήτριας κόσμου του 2010, ενώ είναι αυξημένο και σε σχέση με τα 720.000 ευρώ που είχαν συμφωνηθεί το 2014, όπου όμως η εθνική Ισπανίας αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Χουλέν Λοπετέγκι συμφώνησαν να μην πάρουν κανένα πριμ αν μείνουν εκτός προημιτελικών, ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, διαβεβαίωσε ότι κάποιο μπόνους θα δοθεί και στους υπαλλήλους της ομοσπονδίας, σε περίπτωση κατάκτησης του Μουντιάλ.

Πάντα σύμφωνα με τη "Marca", το πριμ για την εθνική Ισπανίας είναι ελαφρώς υψηλότερο σε σχέση με το αντίστοιχο που θα λάβουν οι Βραζιλιάνοι αν κατακτήσουν το Μουντιάλ (800.000 ευρώ ο καθένας) και υπερδιπλάσιο από το αντίστοιχο που έχει συμφωνηθεί για την -κάτοχο του τίτλου- Γερμανία (350.000 ευρώ για κάθε παίκτη).